Het beeld van het inhuren van een advocaat, is meestal dat het je handenvol geld zal gaan kosten. In veel gevallen zal dit zo zijn, maar er zijn toch manieren hoe je relatief goedkoop een betrouwbare advocaat kan inhuren! Heb je nou zoiets van ik zoek een advocaat en ben je benieuwd hoe je dit doet? Lees dan even dit artikel.

Een advocaatvergelijker

Heb je weleens gehoord van een advocaatvergelijker? Vast niet! Tegenwoordig zijn er platformen in de wereld geroepen waarbij je gemakkelijk advocaten kan vergelijken. Je kan hierbij je budget invoeren, jouw situatie en andere factoren van jouw zaak. Je plaatst dit gemakkelijk in een beveiligde omgeving, waar niemand anders jouw zaak kan lezen, behalve de potentiele advocaten en je krijgt hierop reacties van diverse advocatenkantoren of zelfstandigen.

Waar je dit doen? Bij Lawspot! Maak hier eenvoudig een account en plaats jouw zaak vrijblijvend op het portaal. Bij Lawspot zitten enkel advocaten aangesloten die zich bewezen hebben en van alle papieren voorzien zijn. Je plaatst jouw zaak in een beveiligde omgeving die voor niemand anders toegankelijk is behalve jij en de advocaten. Geef direct aan wat je budget is en je zal zien, de pitches van de advocaten stromen binnen. Kies de advocaat waar jij je het meest bij verbonden voelt en ga het gesprek verder aan. Dit is nog steeds vrijblijvend! Heb je de juiste advocaat gevonden? Dan kan deze jou bijstaan in de situatie die je hebt.

Voor elk rechtsgebied een advocaat

De advocaten die aangesloten zijn bij Lawspot bevinden zich door heel Nederland en zijn thuis in vrijwel elk rechtsgebied. Heb je bijvoorbeeld een scheidingsadvocaat nodig? Plaats je zaak! Maar ook voor andere rechtsgebieden als ondernemingsrecht, strafrecht en vele andere zijn er advocaten aangesloten die je graag zouden willen bijstaan en helpen bij jouw situatie!