2018 is begonnen en met de intrede van het nieuwe regeerakkoord zien we dat steeds meer mensen wat meer te besteden hebben, toch betekent dit zeker niet dat we niet op de kleintjes moeten letten. Ook als je wel een substantieel bedrag per maand te besteden hebt is het fijn om op de kleintjes te letten. Reken het maar is uit als je het hele jaar door een paar euro bespaard op een aankoop. Dit zorgt er gemakkelijk voor dat je al een paar honderd euro per jaar extra hebt! In dit artikel worden er 3 handige tips gegeven hoe jij dit jaar op de kleintjes kan letten.

Bekijk online dagaanbiedingen!

Met de komst van het internet hoeven we niet meer ellenlang door blaadjes te spitten om de beste dealtjes eruit te pikken. Tegenwoordig zijn er online platforms die dit voor jou doen. Neem nou Euroknaller, zij speuren het web voor jou af om je elke dag te voorzien van de beste dagaanbieding. Euroknaller werkt alleen met geselecteerde aanbieders die bewezen betrouwbaar zijn. Er komen dus geen fraudeleuze websites op te staan die alles tegen bodemprijzen aanbieden. Het zijn in de meeste gevallen bekende retailers die producten in de aanbieding hebben van hoogwaardige merken!

Check die kraskaarten eens die je krijgt

We krijgen regelmatig kraskaarten bij supermarkten en andere retailers. In de meeste gevallen krassen we deze nog wel even open, want je weet maar nooit, maar vervolgens zien we een code en gooien we hem de prullenbak in. ZONDE! De kraskaarten van de supermarkt zitten hartstikke vaak vol met leuke prijzen. Check ze gewoon even online de volgende keer!

Een aanschaf online? Incognito modus!

Wellicht heb je het al eens meegekregen, maar bijna elke aanbieder maakt inmiddels gebruik van Cookies en weet dus hoe vaak je op de website bent geweest. Heb je al eens een product gezien en kom je na een week terug naar hetzelfde product? Dan weet de retailer dat je deze waarschijnlijk gaat kopen en schiet de prijs met een aantal euro’s omhoog. Vooral bij vakantieaanbieders zien we dit verschijnsel regelmatig. Ga dus altijd shoppen in de incognito modus van je browser om dit tegen te gaan.

Onze favoriet blijft toch het bekijken van online dagaanbiedingen. Wij hebben daar zelf al zoveel mee bespaard! Wij gebruiken meestal de Eurodeals van Euroknaller hiervoor, maar er zijn er genoeg!