Dit lijkt misschien een vreemde vraag, en dat is het eigenlijk ook. Sommige mensen vragen zich af wat het kost om te kunnen stoppen met roken. Je kan je misschien beter afvragen, wat kost het wel niet om door te gaan met roken! Daarom hebben wij meerdere mogelijkheden bedacht om op een voordelige manier te kunnen stoppen met roken. Het kan bijvoorbeeld al helpen om enkel advies in te schakelen van een personal coach die ervaring heeft op dit gebied. We vertellen je er graag wat meer over.

Wat levert het op als je stopt met roken?

Kijk, dat is een betere vraag. Natuurlijk is het voor iedereen anders, je zou eigenlijk uit moeten rekenen hoeveel pakjes sigaretten je per jaar koopt, en hoeveel jaar je al aan het roken bent. Waarschijnlijk schrik je je alleen al rot van het bedrag wat hier uitrolt. De tarieven van pakjes sigaretten zijn bovendien ieder jaar gestegen, het wordt alsmaar duurder dus! Nogmaals een signaal dat het een goed moment is om nu te stoppen met roken.

 

Diverse manieren om te stoppen met het roken van sigaretten

Als je een kijkje neemt op de website van Smokefree.nl, dan zal je ontdekken dat er veel verschillende manieren zijn om te kunnen stoppen met roken. Wellicht heb je sommige van deze methoden al eens geprobeerd, ook dan kan je het een nieuwe kans geven. Wij werken namelijk alleen met professionele begeleiders die ervaring hebben en je direct kunnen helpen om te stoppen met roken.

Word begeleid door een persoonlijke coach

Zoals genoemd hebben we een persoonlijke coach op het gebied van stoppen met roken waarmee je direct in contact kunt komen. Het traject begint vaak met een introductie waar je de problemen bespreekt maar nog niet ingaat op eventuele oplossingen. Zodra je levensstijl en rookgedrag in kaart is gebracht wordt het tijd om een oplossing op maat te bedenken. Wil je ook zo snel mogelijk stoppen met het roken van sigaretten? Neem contact op!