Sim only abonnementen zijn welbekend een stuk goedkoper dan abonnementen met toestel. En indien je een persoon bent die het niet erg vind om een wat goedkopere telefoon te gebruiken of als je een persoon bent die jaren met een telefoon kan doen dan kan je overwegen om een sim only abonnement af te sluiten. Dit brengt natuurlijk voor- en nadelen met zich mee, deze zullen in dit artikel aangekaart worden om je te helpen met het uitzoeken van een sim only abonnement dat zowel betaalbaar is als kwalitatief.

Let op

Maar hoe krijg je nou de goedkoopste sim only die ook nog eens aan al je wensen voldoet?

Bij sim only abonnementen is het handig om ruim voldoende belminuten/sms én internet (MB’s) te nemen, aangezien het snel erg duur wordt als je buiten je bundel gaat bellen of internetten. Deze prijzen zijn aanzienlijk duurder dan bij een abonnement met toestel. Ook zijn er providers die aansluitkosten rekenen bij het afsluiten van een sim only abonnement, dus dan zou het kunnen dat de maandprijs laag is, maar dan wordt je gepusht om het abonnement voor een langere termijn te houden.
Let bij een sim only abonnement ook op de internetsnelheid. Deze verschilt namelijk per provider, en je wilt natuurlijk geen langzaam internet. Maar het is meestal ook niet noodzakelijk om de hoogste internetsnelheid te kiezen, aangezien dit veel geld kan gaan kosten én meestal helemaal niet nodig is m.b.t. je gewoontes.

Vergelijken

Indien je na het lezen van dit artikel nog steeds niet helemaal uit je keuze bent, dan is het misschien handig om één van de vele vergelijkingssites te bezoeken. Op deze websites zijn alle diverse sim only abonnementen in een ordelijk rijtje gezet waardoor je het jezelf veel makkelijker maakt.