Iedereen wil tegenwoordig goed bereikbaar zijn, we worden zelfs een beetje ongerust als mensen niet meer goed bereikbaar zijn via de telefoon. Vooral voor een huisarts is het natuurlijk van levensbelang om goed bereikbaar te zijn voor patiënten, de snelheid waarmee een huisarts bereikbaar is, moet zo optimaal mogelijk zijn om de patiënt een zo optimaal mogelijke zorg te kunnen bieden. Gelukkig zijn er innovaties waarmee de bereikbaarheid van je lokale huisarts continu verbeterd kan worden.

Goede telefonie is voor huisartsen van levensbelang

Het bovenstaande statement gaat letterlijk op voor huisartsen, telefonische bereikbaarheid voor spoedgevallen kan het verschil tussen leven en dood betekenen. Zonder al te drastisch te worden, het is gewoon een feit dat een huisarts goed en snel bereikbaar moet zijn, ook bij drukte. De Landelijke Huisartsen Vereniging heeft als eis gesteld dat een patiënt binnen een halve minuut contact moet kunnen krijgen met een medisch deskundig persoon.

De nieuwste technologie tegen voordelige tarieven

Om patiënten in nood sneller te kunnen helpen is er bij iedere huisarts een zogenaamde spoedlijn, via deze lijn moet een noodoproep binnen 30 seconden beantwoord worden. Een groot voordeel is dat we tegenwoordig open worden door telecom en ICT-systemen die de huisartsenpraktijk hierbij kunnen helpen.

Alle belletjes eenvoudig beheren in je eigen systeem

Bent je zelf werkzaam bij een huisartsenpraktijk en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven van ons speciale telecomsysteem voor de huisarts? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden, het is zelfs mogelijk om je patiëntgegevens te integreren in het telecomsysteem zodat je alles eenvoudig kunt beheren in een systeem waar je bekend mee bent.