Een nieuwe moderne keuken is voor veel mensen niet alleen een wens maar een absolute must. Eens in de zoveel tijd moet de keuken nou eenmaal vernieuwd worden. Niet alleen omdat het ontwerp gedateerd is, ook omdat bepaalde functionaliteiten niet meer voldoen aan de eisen van de tijd. Wanneer je toe bent aan een nieuwe keuken dan heb je de keuze om de keuken te laten renoveren of een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Bij Keukenhuiz in Zwaagwesteinde heb je de mogelijkheid om eerst een ware keukenspecialist te raadplegen voordat je deze keuze maakt.

 

Ontdek onze privécollectie

Ook op het gebied van nieuwe keukens heb je voldoende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een keukenontwerp op maat, een gerenoveerde keuken of een van de moderne keuken ontwerpen uit onze privécollectie. Neem een kijkje op onze website en laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden. Je bent ook van harte welkom om een keer langs te komen en advies in te winnen bij een specialist op het gebied van keukens. Heb je speciale wensen? Geen probleem. We kunnen zelfs met je om tafel om een 3D-ontwerp samen te stellen, zodat we een keuken op basis van je wensen kunnen ontwerpen.

Ook gespecialiseerd in het renoveren van keukens

In sommige gevallen is het voordeliger om de huidige keuken een tweede kans te geven. Met ons Second Life programma bieden wij deze mogelijkheid. Het tarief van een gerenoveerde keuken is over het algemeen de helft van het budget wat je zou moeten uittrekken om een nieuwe keuken aan te laten brengen. Alleen daarom is het al erg interessant, neem een kijkje op onze website om de voorbeelden van ons unieke keukenrenovatie-concept te bekijken.

Kom langs en drink een bakje koffie in je nieuwe keuken

Als je langskomt in onze showroom, heb je gelijk de mogelijkheid om direct een van de keukens met eigen ogen te komen bekijken. Wellicht heb je zelfs de mogelijkheid om direct je eerste bakje koffie in je nieuwe keuken te drinken, onder begeleiding van een adviseur die alles kan vertellen over de mogelijkheden van een nieuwe keuken.