Het afsluiten van een sim only abonnement is voordelig en heel slim. Je bespaart heel veel geld. Je belt ook veel goedkoper bij een sim only abonnement dan ben een normaal abonnement. Bij een sim only abonnement betaal je alleen voor je belminuten, sms’jes en je MB’s en dus niet voor een duur toestel. Vaak betaal je bij een abonnement met een toestel meer voor de telefoon dan als je hem loskoopt. Dus zeker niet handig om dit te doen. abonnement is.

 

Sim only abonnement

Het is belangrijk om te kijken wat je verbruik is. Wat het zou zonde zijn als je voor 3000 MB’s betaald en maar er 1000 MB’s gebruikt. Je kijkt wat het voordeligst is, daarbij kies je het aantal belminuten wat je nodig hebt en het aantal MB’s en sms’jes. Daarna kan je kiezen of je een 1 jaar contract wil of een 2 jaar contract. Wil je een goedkoop abonnement kies dan voor 2-jarig contract. Ook ga je kiezen of je 3G netwerk wil of 4G. De site gaat kijken wat de goedkoopste sim only abonnement voor jou is. Door die filters weet je welke het goedkoopste is. Let wel op wat bij het nemen van een sim only abonnement met een actie. Ze zijn vaak maar een bepaalde periode. Bijvoorbeeld €12 koring per maand bij 12 maanden. Dus als het abonnement zou willen verlengen is deze actie niet meer geldig. Dus je zou dit ook kunnen vergelijken bij verschillende providers.

 

Sim only afsluiten

Bij het afsluiten van een sim only abonnement is het verstandig als je al een telefoonnummer hebt om die te behouden. Dit is ieder geval als je naar een andere provider overstapt. Bij het aanvragen van het krijg je de vraag of je je nummer wil behouden klik dan op ja. Als het is bevestig dan wordt het abonnement bestelt. Veder regelt je provider de overstap.