Bent u met uw bedrijf op zoek naar een totaaloplossing voor de opslag of het vervoer van uw producten? Palletboxen zijn een absolute upgrade ten opzichte van de gebruikelijke pallets. Met vier opzetranden en een eventuele deksel heeft uw product nog nooit zo stevig en veilig gestaan op de pallet. De kwaliteit van palletboxen is onovertroffen en neemt alle risico van het plaatsen van hoogwaardige producten op een pallet weg. Wilt u met eigen ogen zien hoe palletboxen fungeren? Neem dan snel een kijkje!

Niet meer het kale product
De palletboxen zijn een functionele oplossing voor opslag en vervoer van uw producten. Niet alleen biedt het extra zekerheid door de opzetranden, maar u kunt ook nog eens kiezen om voor verschillende materialen. De meest gebruikte materialen voor palletboxen zijn hout, kunststof en staal. Elk van deze materialen biedt een solide uitkomst voor het plaatsen van uw producten op de pallet, maar voor het oog en voor het idee kan materiaal het verschil maken. Staal is over het algemeen nog steviger en vertrouwder, terwijl houten palletboxen vaak in verschillende vormen verkrijgbaar zijn, zowel doorschijnend als in dichte vorm.

Naast de bovenstaande elementen bieden palletboxen nog een belangrijk voordeel. Palletboxen zijn namelijk (met deksel) gemakkelijk op te stapelen voor vervoer of opslag. In veel gevallen kunnen palletboxen tot vijf hoog worden opgestapeld, waardoor transport en opslag efficiënter en voordeliger wordt. U kunt de ruimtes in het geval van palletboxen namelijk optimaal gebruiken, terwijl de normale pallets vaak teveel ruimte overlaten.

In- en uitklapbaar
Als u kiest voor palletboxen, dan worden deze vaak geleverd met uitklapbare opzetranden. Daardoor is het af- en beladen van de palletboxen net zo makkelijk als bij normale pallets, maar in de overige tijd wel een stuk betrouwbaarder. De palletboxen met opzetranden zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, afhankelijk van uw wensen.