Vindt u het doen van uw administratie ook zo lastig? Kies er dan voor om een administratiekantoor in te schakelen. Zo’n kantoor kan u immers flink wat werk uit handen nemen, en daardoor heeft u tijd voor waar u echt goed in bent. Namelijk: het uitoefenen van uw eigen vak. Wist u dat een administratiekantoor u bij tal van zaken kan helpen? Van Klompenburg en Bonestroo is het administratiekantoor in de regio van Kampen, dat u voor verschillende zaken kunt inschakelen. Lees snel dit bericht verder en ontdek welke taken en zorgen u allemaal uit handen genomen kunnen worden.

De diversiteit van een administratiekantoor

Het aanbod aan diensten bij een administratiekantoor is zeer breed. Van het verrichten van salarisadministratie tot aan de complete financiele planning of stamrecht BV. Wist u dat u bij dit administratiekantoor ook terecht kunt voor belastingadvies en juridisch advies. Het wordt dan ook wel een ‘administratiekantoor +’ genoemd! Een gemiddeld administratiekantoor heeft deze diensten namelijk in huis. U kunt daarom voor het complete pakket aankloppen bij dit administratiekantoor. Daarmee bent u direct vanuit alle invalshoeken voorzien en wordt u op verschillende gebieden bijgestaan, dat is veel gevallen erg wenselijk. De diversiteit is dan ook zeer groot te noemen en dat is een groot voordeel.

Diverse zaken regelen voor 1 oktober

Bent u ervan op de hoogte dat er voor 1 oktober weer een aantal zaken geregeld moet worden? Denk hierbij onder meer aan de afronding van de oprichting van een VOF, inbreng IB-onderneming in een BV of het uitzakken naar een dochtervennootschappen. Allemaal ingewikkelde zaken die het administratiekantoor VKEB voor u kan regelen, zodat u zelf nergens omkijken naar heeft. Dat is wel zo prettig toch? Ga daarom snel naar de website van dit administratiekantoor toe en laat u informeren over de mogelijkheden.